O nama

Limo grad d.o.o. je proizvodno, uslužno trgovačko preduzeće sa sjedištem u Gradišci ul.Gavrila principa br.4

Osnovano je početkom 2020. godine ulaganjem vlastitih sredstava.Naša djelatnost je profilisanje trapeznog lima, lima u obliku crijepa, horizontalnih oluka, građevinske limarije i drugih limarskih pozicija na najsavremenijim, visokoproduktivnim, kompjuterizovanim, beskonačnim mašinama, koje opslužuje samo jedan radnik.  Danas je jedno od značajnijih preduzeća u proizvodnji proizvoda od lima i građevinske limarije na teritoriji Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, i susjednih zemalja.

Isto se bavimo remontom, prodajom, prevozom i iznajmljivanjem kancelarijskih, stambenih, sanitarnih i magacinskih kontejnera.

Lim u obliku crijepa

Lim u obliku crijepa C-30 je valovito profilisani lim koji je u velikoj mjeri zastupljen na tržištu kao najbolji izbor za pokrivanje svih vrsta objekata. Jedan od razloga koji ovaj profil stavlja u red najboljih krovopokrivača je njegov izuzetno lijep izgled.

Saznajte više

Trapezni limovi

Trapezni profilisani lim TR-40 je našao svoju široku primjenu kod pokrivanja krovova velikih površina, pokrivanje proizvodnih hala i skladišnih prostora, a može da se koristi kao fasadni i stropni lim na objektima.Proizvodnja se vrši na potpuno automatizovanim…

Saznajte više